Annders

“Van werkdruk naar werkgeluk”
C99A2516 kopiëren

You are never fully dressed
without a smile.

– Martin Charnin –

Het gezicht achter Annders

Ik ben Ann, een vlotte, goedlachse veertiger en ik woon samen met mijn vriend in Herentals, waar ook mijn kantoor gevestigd is.

In 1997 startte ik compleet onervaren op een Customer Service.
Dankzij het geloof, de investering en het vertrouwen van mijn toenmalige collega’s, ben ik op vrij korte termijn kunnen uitgroeien naar een volwaardig medewerker.

6 jaar later zette ik mijn eerste stappen in de uitzendsector als Consultant om later te mogen doorgroeien naar Office Manager. Maar liefst 12 jaar heb ik in deze wereld vertoefd.
Het is in deze periode dat ik mocht ontdekken hoe belangrijk authenticiteit is. Zowel zakelijk als privé voel ik me op men gemak als ik volledig mezelf kan zijn.

Zoals iedereen wel eens een foute (ik noem het een te ambitieuze) keuze maakt, heb ik de uitzendsector verlaten om te springen naar een directiefunctie. Aangezien deze job te hoog gegrepen was heb ik na 1,5 jaar besloten om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf, als HR & Office Manager.

4 jaar later besloot ik zelf te gaan ondernemen.
Noem het een droom, een verlangen om op verkenning te gaan met mijn eigen ervaring en expertise.

Zo is Annders in 2021 ontstaan en wil ik als flexibele rechterhand ondernemers en kleine kmo’s helpen in het alledaags managen van hun business. 

Je vindt in mij een betrouwbare en eerlijke partner met een echte hands-on mentaliteit. Geen gegoochel met dure woorden, wel een praktische en laagdrempelige aanpak.

In mijn vrije tijd kan je me onder andere terugvinden op het tennisveld of op een terrasje met een koffie genietend van de eerste zonnestralen.

Verder ben ik enorm nieuwsgierig naar wat er zich afspeelt op andere plaatsen op de wereld. Ik ben ervan overtuigd dat reizen en op ontdekking gaan ons veel leert en tegelijk een innerlijke verrijking is. Zo heb ik reeds enkele zalige roadtrips als Australië en West-Amerika op mijn palmares staan.

Op mijn travel bucket list: Bali, Route 66, Nieuw-Zeeland..